La Sistem Logo

KONTAKT

063 85 25 400
Ivan Ranković
LA Sistem direktor

• Obezbeđenje je ulaganje, koje sprečava mnogo veći trošak

LA SISTEM se pet godina uspešno bavi fizičkim i tehničkim obezbeđenjem.
Izdvaja nas brzina, obučenost, spremnost, uigranost i iskustvo. Obezbeđenje su mladi ljudi, opremljeni vozilima i trenirani , spremni da reaguju efikasno i pouzdano 24 sata.

SPECIJALNA FINANSIJSKA POGODNOST

Mi Vam omogućujemo FTO za nisku mesečnu naknadu. Obezbeđenje je naše, znači ne kupujete, već iznajmljujete, pa je trošak mnogo manji.

24h FTO Raspolažemo sa više paketa različitog opsega, pa svakoj potrebi za zaštitom možemo izaći u susret: kafići, restorani, brza hrana, pekare, butici, prodavnice, agencije, magacini, stovarišta, juvelirnice, banke, škole, obdaništa, državne ustanove, sportski objekti, pijace, kuće, garaže, kiosci, manifestacije, razni događaji i dr. Možete izabrati ljudstvo, tehničko obezbeđenje sa ljudstvom ili samo tehničko obezbeđenje. Naši timovi mogu obezbeđivati puno radno vreme ili delimično, a mogu i samo povremeno obilaziti objekte. Možete biti zainteresovani i samo za pojedinačnu intervenciju u slučaju trenutnog ugrožavanja objekta.

Radimo stručnu protiv požarnu zaštitu.

Možemo Vas snabdeti psima čuvarima. Psi su dresirani da reaguju samo pri napadu na objekat, a ne u nepotrebnim slučajevima (druge životinje, prolaznici...).

Klijentima podnosimo periodične izveštaje o svim aktivnostima naših timova.

Napad na objekat registruje alarm, panik-taster ili naš monitoring centar. Signal stiže obezbeđenju, koje dolazi na lice mesta za 2 do 5 minuta. Objekat se štiti, a po izboru klijenta, može se obavestiti MUP. Uz paket obezbeđenja dobijate 5 telefonskih linija, od kojih su dve za naš tim, a preostale koristite po želji.

Ako želite da obučite svoj kadar za fizičko obezbeđenje, u kik boks klubu "Kolubara" stoje Vam na raspolaganju treneri borilačkih veština.

REFERENCE

Restoran Tom i Džeri
Cafe Ginko,
Prodavnica/galerija Family market,
Poslastičarnica Medenjak,
Cafe Ginko 2,
Zlatara Exclusive,
Srebro Safir,
Sportska radnja S sport,
Prodavnica satova/zlatara Rolex,
Kuća nakita,
Iris doo,
Klub Joker Vreoci,
Cafe Boem,
Fast food Odisey,
Mesara Klik,
Butik Sanjaj,
Autoplac Lajkovac,
Fratello boje i lakovi,
Auto-delovi Filipović,
Cafe Bahus,
Pivnica Darkwood i mnogi privatni objekti.